Dansk Vela Medical dansk

Ny stol optimeret til mikro-kirurgi

Ny stol optimeret til mikro-kirurgi
Dato: oktober 23, 2014
VELA Jive 100EF Kirurgistol er en helt ny stol der er optimeret til mikro-kirurgiske indgreb, men er perfekt til alle arbejdssituationer der kræver præcision og balance. Stolen er udstyret med multi justerbare armlæn der kan aflaste kirurgen under hele operationen og minimere arbejdsskader, overbelastning og uhensigtsmæssige bevægelser.

SPECIALDESIGNEDE MULTIJUSTERBARE ARMLÆN

VELA Jive 100EF har specialdesignede armlæn, der er optimeret til mikro-kirurgiske indgreb, men stolen er perfekt til alle arbejdssituationer, der kræver præcision, balance og ergonomisk understøttelse af hænder og arme. Denne stol er udviklet til at undgå arbejdsskader, overbelastning og uhensigtsmæssige bevægelser under operationer.

Stolen er udstyret med understellet Jive, der giver ekstra god plads til fødderne. Det unikke ved understellet er, at hjulene er flyttet, hvorved der bliver plads til fødderne. Kirurgens balance og stabilitet forbedres væsentlig ved denne ændring.
 

ELEKTRISK HØJDEJUSTERING

Den elektriske højdejustering muliggør at stolen kan justeres præcist og trinløst ved, at presse med hælen på fodstøtten. Den håndfri højdejustering gør det muligt at ændre siddestilling uden at ødelægge arbejdsrytmen eller det sterile arbejdsmiljø.

Elektrisk højdejustering gør det muligt at ændre på arbejdsstillingen under operationer, så kirurgen kan undgå uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Jive-100EF-Fodbetjening-3.png 

 

VELA JIVE 100EF KIRURGSTOL

◦ Reducerer arbejdsskader og forbedrer arbejdsmiljø for kirurgen.

◦ Giver mulighed for sterilt at ændre arbejdsstillingen under operationer.

◦ Effektiviserer arbejdsgange ved hjælp af trinløs elektrisk højdejustering og armlæn med multifunktion


Tilbage til nyheder

Tilmeld nyhedsbrev